Omakotitalon omistajien kysely

August 10, 2016
Haluatko tietää kuinka energiatehokas kotisi on?

Vastaa tähän kyselyyn ja lähetämme sähköpostitse analyysin kyseisen kohteen energiatehokkuudesta, suhteessa muihin vastaavanlaisiin rakennuksiin.

Keräämme tällä kyselyllä tietoja erilaisten omakotitalojen energiankulutuksesta, ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Tietojen keräys on osa projektiamme, jonka tavoitteena on kehittää palvelun jonka avulla erilaisten energiatehokkuus investointien vertailu on kiinteistöjen omistajille nykyistä selkeämpää, vaivattomampaa ja edullisempaa. Emme luovuta tietoja eteen päin kolmansille osapuolille.

Kyselemme tässä vaiheessa tietoja vain ympärivuotisesti asumiskäytössä olevista asuinrakennuksista. Rakennukset joiden sisälämpötilaa pidetään tarkoituksellisesti edes osan vuodesta alle 18 °C eivät sovellu tarkoitukseen.

Yhteystietojen jättäminen kyselyn yhteydessä on vapaaehtoista ja käytämme niitä lähtökohtaisesti vain kyseisen rakennuksen tulosten raportointiin.

Ystävällisin terveisin HelAudit Oy juuso.pesala@helaudit.comSähkö

6. Raportoi tähän kuukausittaiset kulutustiedot, niin suurelta osin kuin pystyt. Minimissään tarvitsemme useamman kuukauden tietoja lämmityskauden (Lokakuu - Maaliskuu) aikaisesta energiankulutuksesta. Tiedot löytyvät sähkönsiirtolaskuista ja/tai sähköyhtiösi tietojärjestelmästä.

Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh
Kwh


11. Onko seuraavia rakennuksen teknisiä osia uusittu?